Hej där!

Kul att du har hittat hit och jag hoppas att du ska hitta något som kan intressera, för jag är väldigt spretig och skriver ofta om sådant som jag för stunden går och funderar på. Det blir mycket filosoferande om livet men det kan också förekomma en viss viktning mot börs och investering, då jag är i startgroparna för ett framtidssparande. Jag har inte heller spikat några självklara mål i nuläget för sparandet, för som det ser ut idag håller jag på att bygga upp min portfölj. Det kanske inte är något jag kommer att bli färdig med heller för den delen, för jag märker hur jag hittar nya "case" hela tiden. Ett vet jag däremot säkert och det är att jag siktar på att pensionera mig något tidigare än vad som brukligt är.

Andra intressen som kan luftas här är t.ex. vandring, natur, odling och mat som ligger mig varmt om hjärtat. Om mig kan också tilläggas att jag bor i en villa i Västsverige, har en familj med yngre tonårsbarn, man,  katt och orm. Mer specifik vill jag inte vara, för jag vill gärna känna att jag kan blogga fritt. :-)

Skulle det dyka upp frågor angående något jag skriver om, går det bra att kommentera eller maila mig på fumlan@hotmail.com. :-)

Varmt välkommen!

6 kommentarer:

 1. Hej! Är själv ganska ny på det här med utdelningsinvestering och började med den inriktningen i september 2020 innan har jag mest jagat snabbväxare och det har gått sådär. Nu har jag satt upp mål och går den långsamma vägen. Vi får se hur det går. Gillar din blogg och ska följa den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Vad roligt att höra! Kan nog vara vettigt att ha en stabil grund och eventuellt krydda med något förhoppningsbolag! Kollade in din blogg, ska bli kul att följa!

   Mvh Fumlan

   Radera
  2. Åhhh tack du är första följaren. Kul att någon är med på resan... :)

   Radera
  3. Jag tror att många följer anonymt, jag har också bara "en" följare! :-)

   Radera
 2. Hej.
  Inte förrän nu har jag tagit mig tid och läst igenom din blogg. Det ska bli kul att följa din resa. Även kul att se att du har samma intressen som mig, Vandring, natur och odling.
  Jag lade till dig på min blogglista.
  Lycka till på din resa!

  Mvh // PP

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Vad roligt att höra och roligt också med våra intressen! :-)
   Du har en väldigt trevlig blogg, jag har lagt till dig också!

   Nu längtar vi till våren och grönskan.
   Mvh Fumlan

   Radera