Min portfölj

Jag är inte så duktig på att kontinuerligt göra sammanställningar av min portfölj, även om jag tycker att det är roligt med statistik och att se mina staplar leva om. Jag har dålig koll på hur man gör enkla och snygga grafer och diagram, men jag tänker att jag då och då åtminstone ska försöka mig på någon form av redovisning på den här sidan.

I september lyckades jag i alla fall göra detta diagram, så jag tänker att den får bli först ut. Jag siktar på att göra en till runt årsskiftet 20/21, då det hänt en hel del sedan bilden nedan sammanställdes.


Mina svenska innehav hösten -20.


2021-01-02
En uppdaterad version av min portfölj på bilden nedanför. Till skillnad från föregående bild har jag här valt att ta med samtliga innehav. Jag är inte helt nöjd och tillfreds med alla, (frågan är om jag någonsin kommer att bli det?) så det kommer att ske förändringar framöver. Planen är också att så småningom få till en jämnare fördelning av de innehav jag tycker är viktigast, förutom Investor som får lov att sticka ut! Såhär ser det alltså ut idag innan börsåret 2021 dragit igång. Nu kör vi!
2021-07-10
Jag tyckte att det var på tiden att jag uppdaterade portföljen, för det har hänt en del. Vissa innehav har försvunnit och flera har tillkommit. Jag tänker att jag publicerar två bilder. Den första är på samtliga innehav, om man vill se vilka fonder som ingår. På den andra bilden har jag komprimerat lite, så att fonder har en post och kassan har en post. 


Ovan: samtliga innehav
Nedan: Komprimerad version


Tanken är att försöka trycka in mer i fonder och investmentbolag. Vi får väl se hur jag lyckas under kommande halvår.

Mvh Fumlan


3 kommentarer:

 1. Ser ut som en stabil portfölj!
  Tror aldrig man kommer vara riktigt nöjd, bara att kolla på ZeroStrategy t.ex., räcker inte med 50,000 kr/månad netto i passiv inkomst för att slänga in passerkortet :p Eller NorthernLightsInvestment med typ alla bolag som du hört talas om!
  /Arbetsplanen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :-)
   Det ligger kanske något i det du säger, åtminstone till volymen sett. Förhoppningsvis kommer jag så småningom till en punkt, då jag är 100% nöjd med mina innehav åtminstone.

   Radera
  2. Det gör du säkert Fumlan! För mig tog det 3 år för att bli nöjd med portföljen! Ibland fick jag dock köpa dyrt!

   Radera