söndag, juli 18, 2021

Glamping

Det är verkligen inte helt lätt att sitta och plugga när vädret är som det är. Det händer ändå att jag får en stund här och en stund där, förhoppningsvis ska det räcka. Min semester har inte börjat än, jag jobbar en vecka till. Sedan hoppas jag få lite mera tid till mina studier, det här ämnet känns viktigare att få ett hyfsat betyg i.

Däremot tjuvstartade vi med ett litet semesteräventyr i fredags. Min kompis bor på ett helt ljuvligt ställe, med en (typ) egen sjö och härlig skog runtom. Dessutom har de byggt en stor flotte med badstege, som de planerar att ha en bastu på så småningom. Så vi bestämde att vi (tillsammans med våra respektive) skulle övernatta i våra hängmattor och utgå från deras place, efter grill och lite bubbel.

Så vi lastade flotten full och styrde föröver, tvärs över sjön. Letade upp en bra plats med lagom många träd och hängde upp våra hängmattor. Sedan gick vi tillbaka till flotten och dukade upp ost, kex och vin. Det blev några härliga timmar som vi drev runt på sjön och hade det gött. Vi såg herr Bäver simma iväg från sitt bygge och jag fick för första gången höra Nattskärran. Häftigt!

På morgonen åkte vi åter ut på flotten och drack vårat morgonkaffe. Det hela avslutades med ett härligt, svalkande dopp. Ibland känner man sig verkligen omtyckt av livet. 

Hur har ni det i sommarvärmen? Gör ni något särskilt eller njuter ni av att vara hemma?

4 kommentarer:

 1. Inget särskilt, lite småprojekt bara. In till Storstaden 1 gång i veckan typ, storhandlar och kör en sväng på gymmet. Hemmaplan konstant hittills nu i 2 semesterveckor. Galet varmt väder....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter fantastiskt i mina öron! ...och jag tror att du menar underbart varmt väder. ;-)

   Radera
 2. Men åh så härligt det låter! Vi badar, åker båt, läser böcker, bakar, umgås med vänner och grillar. Bästa semestern!

  Kram Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade nog jag också kunnat skriva under på, det låter som den perfekta återhämtningen verkligen!

   Kram Fumlan

   Radera