måndag, januari 04, 2021

Uppdaterad portfölj, dagen till ära!

Tjoho, idag fyller bloggen 1 år! 
 
Det var inget självklart beslut att starta en blogg, för vad hade egentligen jag att komma med? Vem skulle ha intresse av att läsa det jag skriver om? Jag som dessutom mår mentalt illa så fort jag får se ett troll i ett kommentarsfält på någon random sida, skulle jag verkligen utsätta mig själv för att risken att behöva bemöta den typen av kommentarer?

Med facit i hand, såhär ett år senare, kan jag säga att det har varit väldigt givande. Delvis genom skrivandet i sig, men främst genom kontakten med er som läser. Det var en oväntad bonus som jag inte hade vågat räkna med om jag ska vara ärlig. Ni har verkligen berikat och kryddat min tillvaro, på ett sätt som jag inte ens visste att jag behövde. ;-)

Mitt börsår var rätt okej, trots att det såg rätt illa ut i våras. Jag har tryckt in lite pengar då och då utöver mitt månadssparande. Utvecklingen på Avanza landade tillslut på 22,38% och jag kan tacka ZignSec för deras uppgång i aug-sept. Jag går nu in i 2021 med en portfölj på 314 000 kr och tidigare satte jag ihop en sida med Mina Sparmål, för att ha något att jobba mot. Jag är precis i början av min investeringskarriär, men jag är mer taggad än någonsin. Varje krona räknas!
Tack till er alla som tittar in och läser, utan er hade det inte varit lika roligt!

8 kommentarer:

 1. Ja, nu kör vi! Det kommer gå toppen för dig, och inom "kort" kommer din förmögenhet vara gigantisk! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om några år kommer jag säkert att tycka att det ändå gick rätt snabbt (om allt går som planerat), men just nu känner jag mig som en 14-åring som aaaldrig kommer fylla 18 eftersom tiden går så långsamt! ;-)

   Radera
 2. Är lika roligt att läsa din blogg som dina inlägg på dina bloggkompisars sidor :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Så roligt att höra, dina ord värmer verkligen! :-)

   Radera
 3. Grattis på blogg-årsdagen :) Det är vi som ska tacka för alla grymma inlägg du skriver, det är alltid lika spännande att läsa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, alltid barnsligt kul att fylla år! Så man får passa på att fira när tillfälle ges! ;-)
   Och tack för dina fina ord!

   Radera
 4. Grattis till portföljen!
  Det går långsamt till en början, men tro mig, det går snabbare och snabbare sedan, ränta-på-ränta effekten tror jag det kallas ;-)
  Så håll ut och håll i, som vi säger nuförtiden
  /C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej C!
   Stort tack! :-)
   Älskar ränta-på-ränta, ett fenomen som nästan låter för bra för att vara sant. Kul att sitta och slå ihjäl tid med ränta-på-ränta-kalkyler!
   Tack för din kommentar!
   Mvh Fumlan

   Radera